Bejelentkezés

x
Search & Filters

Újra összeáll a SlayerA 2019 novemberében véget ért búcsúturné után idén ősszel újra színpadra lép a Slayer: a banda a Riot Fest és a Louder Than Life fesztivál egyik fő fellépője lesz szeptember 22-én, illetve 27-én.
 
A banda a Tom Araya, Paul Bostaph, Gary Holt, Kerry King felállásban tér vissza, a főszereplők pedig így kommentálták a bejelentést.
 
Tom Araya: "semmi sem fogható ahhoz a 90 perchez, amikor együtt vagyunk a színpadon és megosztjuk ezt az őrületes energiát a rajongóinkkal!"
 
Kerry King: "hogy hiányzott-e, hogy élőben játsszam ezeket a dalokat? Abszolút! A Slayer sokat jelent a közönségünknek, ők pedig nekünk. Öt év után épp ideje a viszontlátásnak!"
 
A visszatérés híre már csak azért is meglepő, mert King nemrég úgy nyilatkozott a Rolling Stone magazinnak, hogy a búcsúturné vége óta nem is beszélt Tom Araya-val, és bár annak lehetőségét nem zárta ki, hogy egyszer összeállnak valamilyen különleges alkalomból, azt mondta, hogy legalább tíz évig a szólókarrierjére szeretne koncentrálni.