Bejelentkezés

x
Search & Filters

Újraalakította volna a Pantera-t Dimebag Darrell?

Daryl "Bobby Tongs" Arnberger a 2004-ben elhunyt Dimebag Darrell egyik legjobb barátja volt, emellett pedig több klipet is készített a Pantera-nak és a Damageplan-nek is. Daryl a napokban egy alapos interjút adott, amelyben arról is beszélt, hogy mit tervezett Dimebag néhány héttel a halála előtt.
 
"2004 novemberében találkoztunk utoljára. Elmentem hozzá, mielőtt turnéra indultam volna a Slipknot-tal vagy Marilyn Manson-nal. Sok minden szóba került, és Dime elmondta, hogy december végéig turnéznak a Damageplan-nel, aztán karácsonykor majd összefutunk, ezután pedig minden erejével azon lesz, hogy újra összehozza a Pantera-t. A Damageplan-ben nem érezte ugyanazt a varázslatot és lelkesedést, mint Rex-szel és Phil-lel. Szerette volna rövidre zárni a zenekar sztoriját és visszatérni a Pantera-ba."
 
Dimebag terve sajnos végül nem valósulhatott meg, de jó hír a hazai rajongóknak, hogy Phil Anselmo július 31-én a Barba Negra Track-ben lép fel egy kizárólag Pantera dalokból álló koncertprogrammal.
 
 
2020. július 31.
Philip H. Anselmo & The Illegals
Perform A Vulgar Display Of Pantera
 
Helyszín:
 
Barba Negra Track, Budapest - Neumann János utca 2.
 
18.00 kapunyitás
 
Jegyek:
 
7500 Ft - 1. kedvezményes jegy - elfogyott
8500 Ft - 2. kedvezményes jegy (limitált darabszám) 
9500 Ft - teljes árú jegy
 
Facebook esemény és további infókhoz klikk ide!