Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ukk & Roll fesztivál: A 3. nap részletes programja



Az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Ukk @ Roll Motoros Hétvége harmadik napja is terítékre kerül kicsit részletesebben. Az igazi nyári csemegének ígérkező rendezvény záró napján az alábbi fellépőkkel találkozhattok.

Aurora

Az Aurora zenekar igazi veteránnak számít már a harmadik nap fellépői között. 1983-as megalakulásuk óta töretlen lendülettel szórakoztatják a nagyérdeműt szerte az országban. Ahogy magukról mondták, az Aurora nem egy sztárzenekar. Szeretnek együtt alkotni, színpadon zenélni. Nincs többszázezres rajongótáboruk, de van körülöttük sok igaz barát. Tagok: KisBÉ, Vígó és KisRóra.

 

 

Junkies

A zenekart azt gondolom, senkinek nem kell bemutatni. A ’93-ban alakult csapat már számos albummal, közönség és szakmai díjjal bizonyította, hogy mit is tudnak. Tavaly nagysikerű turnét zártak a Káros az egészségre címet viselő albumuk 20-ik születésnapja alkalmából. 11 lemezzel a hátuk mögött is vallják, hogy az élet nem áll meg, a Junkies háza táján sem, készülnek az új dalok és koncertekben sincs hiány. Így Ukkon is garantálta a húrok közé csapnak majd. Tagok: Szekeres András – ének, Barbaró Attila – gitár, Riki Church – basszusgitár, Keresztes Viktor – dob.
 

 

Don Gatto

A szekszárdi banda 2009-ben alakult és saját megfogalmazásuk szerint chainsaw hardcore-t játszanak. Számos koncerten vannak túl, itthon és külföldön is egyaránt, így garantáltan nagy rutinnal és remek muzsikával fogják szórakoztatni Ukk közönségét. Tagok: Budavári – ének, Weisz – basszusgitár, Kákonyi – dobok, Acélos – gitár.
 

 

Hátsó Ajtó

A 2001-ben alakult zenekar neve sokak számára lehet ismerős. Felléptek már többek között a Rómeó Vérzik-kel, a Road-al, a Depresszióval, a Kowalsky meg a Vega-val és a Tankcsapdával is. Tagok: Maráczi Péter (ének, gitár), Bakó Bálint (basszusgitár, vokál), Kiss Gábor (dob)

 

 

V2 Raiders Band

Dombóvárról még egy remek zenekar teszi tiszteletét ezen az estén. A főszervező Molnár Péter és zenekara klasszikus, régi zenéket játszik. Repertoárjukból néhány példa: Hobo, P. Mobil, AC/DC, Rolling Stones, ZZ Top, Stephenwolf, Omega.

Tagok: Ozorai Csaba (szólógitár, ének), Lázár Csaba (gitár), Béres Csaba (bass gitár, ének), Fenyőházi László (dob, ének), Molnár "Szőri" Péter (ének).
 

 

Jolly Jackers

A dunaújvárosi Jolly Jackers igazi ír kocsmahangulatot fog varázsolni Ukkra. Lendületes, dallamos, hegedűvel és fuvolával kombinált zenéjükre minden táncos lábú meg fog mozdulni és azok is, akik kevésbé a parkett ördögei. Tagok: Boncz Andrea (fuvola, ír furulya, vokál), Faragó István ’Sztivi’ (ének, gitár), Farkas István (gitár, banjo, vokál), Papp Enikő (basszusgitár, vokál), Szepesi Viktor (dob), Ujházy Krisztina (hegedű, vokál)
 

 

Salvus

A dallamos modern metálzenét játszó zenekar 2001 óta koptatja a deszkákat. Számos zúzós koncerttel a hátuk mögött kalandoztak már az akusztikus zenélés világában is, nem kevés sikerrel és saját sört is piacra dobtak Lélektartó néven. Tagok: Pötörke Zoltán (ének, bass), Szabó Dániel (gitár), Erdélyi Péter (gitár), Zsákovics Gergely (dobok).

 

 

Feuer Frei

A harmadik nap sem maradhat tribute banda nélkül. A Rammstein dalait játszó Feuer Frei célja az immár kultikussá vált indusztrial metal banda eredeti hangzásának és koncerthangulatának megidézése, nem megfeledkezve a németek által előszeretettel alkalmazott show-elemekről sem. Tagok: Jeney Kristóf – gitár, Bohár Ádám – basszusgitár, Szendrei Zoltán – dob, Ráduly 'Jeordie Jaxx' Csaba – gitár, Kovács Alex – billentyűk, Erdős Viktor – ének.

 

 

Negathyw Hozzáállás

A 1994-ben alakult rock-punk-metal banda Dombóvárról érkezik Ukkra. Mottójuk szerint zenélnek, mert zenélni jó és igazi örömzenét csinálnak, mert zenélni öröm. Tagok: Szabó Attila-gitár; Szabó Balázs-basszus; Kovács "Para" Norbert-dob; Szabó István-gitár, ének.
 

 

Németh-Kovács Acoustic

A 2009-ben alakult formáció a kedvenc előadóitól - leginkább a grunge érából, vagy grunge töltetű zenékből mazsolázik koncertjein. Megtalálhatóak az Alice in Chains, Stone Temple Pilots, Pearl Jam, Seether, Neil Young, Ugly Kid Joe, Godsmack, Jerry Cantrell, Mad Season egyes slágerei vagy épp kevésbé ismert eposzai. Emellett felcsendülnek még Stone Sour és U2 dalok is, valamint elengedhetetlenül néhány saját dal is. Tagok: Németh Szabolcs-gitár , Kovács Tamás-ének
 

 

A bérletek kaphatók személyesen:
Ukk-on a Csemege boltban (Széchenyi u.),
Sümegen a Turinform irodában,
Budapesten a VI. Ker. Vörösmarty u. 61. sz. alatti Procopius Érmeboltban.

Interneten a Tixa jegyiroda oldalán megveheted és kinyomtathatod belépődet ! (www.tixa.hu)

Nagyon baráti jegyáraink:

A három napos bérlet május 1 után 6000 Ft
Napi jegy 2500 Ft
Gyerek/diák 10-18 év között: 3000 Ft

 

 

Rock ruházat és ajándéktárgyak! Klikk ide!