Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ukk&Roll 2018 - Március 30-ig elérhetők az elővételes bérletek az ország legbarátságosabb rockfesztiváljára!



Ha nem lenne foglalt a Rockmaraton név valószínűleg a szervezők erre módosítanák a Sümeg melletti Ukk&Roll Rockfesztivál elnevezését.
 
A 3+1 napos rendezvényen 34 zenekar lép fel, csak vegytiszta rockzene szól, és ami ma már egyre ritkább, a hazai élvonal mellett teret kapnak feltörekvő tehetségek is, illetve külföldi zenei csemegék is.
 
A hazai fellépők közül valószínűleg a Road, a Leander Kills és a Pokolgép, a külföldi bandák közül az Alice Cooper basszusgitárosaként ismert Chuck Gerric vezete Beasto Blanco koncertjére látogatnak el legtöbben(ebben egyébként a mester lánya, Calico Cooper is énekel), de érdemes korán becsekkolni, hiszen pl.  szombat délben a Junkies akusztikus formáció legnagyobb slágereire henyélhetnek a korán érkezők, és a színpadokon 14 órától gyakorlatilag folyamatosan megy a műsor.
 
 
Naptól, esőtől az elmúlt évekhez hasonlóan nem kell félni, a szervezők egy 800 nm-es nyitott sátorba tervezik a koncerteket, az eddig megszokottak szerint egymással szemben két váltott színpaddal. (Szinte hihetetlen, hogy ezt a rendezési módot más fesztiválok nem vették még át, így nem maradsz le semmiről, nincsenek átfedések!)
 
A szervezők, mivel nagyon sok fiatal érkezik minden évben a fesztiválra, nagy hangsúlyt fektetnek a barátságos hangulatra és a  biztonságra, ezért az őrzési feladatokat idén is a Kálló Security látja el, akikkel egy , a tavalyi fesztivál után végzett közvéleménykutatás szerint a látogatók 99%-a elégedett volt.
 
A sátrazók az eddigi évekhez hasonlóan beköltözhetnek az árnyas kiserdőbe, illetve választhatják a napos focipályát is. A szervezők elmondása szerint motorral mindenképpen be lehet állni, a gépkocsik sátor melletti parkolását a szabad helyek függvényében tudják biztosítani.  Biztonsági okokból továbbra is csak azok mehetnek be a camping területére akik ott laknak, ezért az őrzött lesz és egy jelképes díjat szednek. (1500 Ft, ami viszont mindegy, hogy 3 vagy 1 éjszaka) A campingben lakóknak a felfújhatós medencés Ukk&Roll „Bícs“ idén is rendelkezésére áll!
 
 
Meg nem erősített hírek szerint a mobil zuhanyzók mellett elkészülnek a főépületben a normál férfi, női mosdók, zuhanyok is, így azok is megnyugodhatnak, akiknek „mobilwcfóbiájuk“ van.
 
Az Ukk&Roll az egyik leggyorsabban fejlődő fesztivál a régióban, annak ellenére, hogy a szervezők nem akarják a létszámot jelentősen bővíteni, meg szeretnék tartani a kialakult családias, barátias jellegét.
 
Peace, Love, Ukk&Roll
 
Jegyelővételi helyek:
 
Sümeg -Turinform Iroda
Tapolca - Turinform roda
Ukk - Polgármesteri hivatal
Budapest - Procopius Érmebolt (Bp. VI. Vörösmarty u. 65.)
Jánosháza - Papi Pub (Rákóczi u. 2.)
Keszthely, Veszprém, Zalaegerszeg - Mrs. Kebab büfék
 
Neten a Tixa hálózatában.