Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ukk&Roll Motoros és Rock hétvége – Az első nap programja

Az idén először megrendezésre kerülő Ukk&Roll fesztivál igencsak erős mezőnnyel indít rögtön az első nap. Bár a neveket elnézve a második és harmadik nap sem lesz hiány igazi zúzós koncertekben. De haladjunk szépen sorban, vegyük sorra az első nap fellépőit.

 

Június 23-án a koncertek sorát a Fate kezdi. A zenekar dombóvári illetőségű, 2009-ben alakultak. Zenéjük  a heavy metál rajongókat biztosan megfogja. A tagok: Juhász Tamás (Ének, szólógitár), Závoti Levente (Basszusgitár, vokál), Szántó Zsolt (Dob).

 

 

Az első nap második fellépője a Fatal Error lesz. Az elsősorban punk zenét játszó banda szintén 2009-ben alakultak. Számos fellépéssel a hátuk mögött, idén az Ukk&Roll vendégeinek is színvonalas bulit csinálnak majd. Tagok: Zsola – Ének, Misi – Zongora, Jakó – Gitár, Miki – Dob, Boti – Bass, Norbi – Trombita.

 

 

Harmadikként csap majd a húrok közi a Szekszicsokoládé zenekar. A zenekar tagjai a Vazul vére társulatból verbuválódtak össze, viccnek indult az egész, de tuti nem komplett a banda, a röhögés garantált, a jó zenék mellett.

 

 

A következő a sorban a Crazy Granat nevű banda. A Molnár Péter ’Stula’ vezette csapat 1999-ben alakult. Azóta számos rendezvényen, falunapon játszották már a jobbnál jobb dalaikat. Repertoárjukban egyaránt megtalálhatóak saját dalok és feldolgozások is. Tagok: Varga Szabolcs (gitár / vokál), Kis Zoltán ’Pempő’ (dobok), Deme Tamás (gitár / vokál), Molnár Péter ’Stula’ (basszusgitár/ének).

 

 

Az első estére jut egy tribute banda is, a The Iron Inside. A banda Iron Maiden dalokat játszik, így ezen műfaj kedvelőinek is lesz zenei csemege. Tagok: Jósa Tamás (ének), Kaczvinszky Zsolt (gitár), Ház Tamás – (gitár), Pihokker Péter (gitár), Csatlós Gábor (basszusgitár), Kaczvinszky Tamás (dob), Magyari Tamás (billentyűs)

 

 

A Blues Company is fellép az Ukk&Roll nyitó napján. A 20 éves múlttal rendelkező bandát nevezhetjük Magyarország legnépszerűbb motoros zenekarának. 8 albummal és megannyi fellépéssel a hátuk mögött van némi rutinjuk a közönség szórakoztatásában, így koncertjükön csalódásra nem lesz ok.

 

 

Rudán Joe is Ukk vendége lesz az első napon, a Rudán Joe band nevű formációval. A 2015 nyarán alakult zenekar műsorában Rudán Joe pályafutásának legkedvesebb dalai kaptak helyet, a Coda repertoárja, valamint Pokolgép, P.Mobil, Mobilmánia dalok. Tagok: Rudán Joe, Tóth László, Gyenes Attila, Gyenes Máté és Matus Péter.

 

 

Az első estét a Zorall zenekar zárja. 9 albumot adtak kis és számtalan elismerést zsebeltek be az elmúlt 14 év alatt. A tőlük megszokott módon igazi látványos showra számíthatunk. Ahogy ők fogalmaznak, igazi háztartási rock and rollt kaphatunk tőlük. Tagok: Szendrey Zsolt Károly (ének), Barbaró Attila (gitár), Lévai-Hangyássy László (basszusgitár), Boros Péter (dob), Weisz László (gitár).

 

 

A bérletek február 25-től kaphatók személyesen Ukk-on a Csemege boltban (Széchenyi u.), Sümegen a Tourinform irodában, Budapesten a VI. Ker. Vörösmarty u. 61. sz. alatti Procopius Érmeboltban.

Interneten a Tixa jegyiroda oldalán megveheted és kinyomtathatod belépődet ! (www.tixa.hu)

Jegy és bérletárak:

A három napos bérlet ára május 1-ig: 4.000 Ft
A három napos bérlet május 1. után: 6.000 Ft
Napi jegy: 2.500 Ft
Gyerek/tanuló bérlet (10-18 év közöttieknek, alkohol megvásárlására nem jogosít): 3.000 Ft

 Máthé Kriszta