Bejelentkezés

x
Search & Filters

Vajon tényleg tud-e Johnny Depp gitározni?

Johnny Depp a színészi karrierje mellett a Hollywood Vampires gitárosa, amelyben többek közt Alice Cooper-rel és Joe Perry-vel játszik együtt, akiket sikerült is alaposan meglepnie. 
 
Alice: "Szerintem az emberekben ott van a kíváncsiság, hogy vajon tényleg tud-e Johnny gitározni? Ezért eljönnek a koncertjeinkre és az első háram dal alatt meggyőződnek róla, hogy igen, igazi gitáros. Persze, ő Jack Sparrow, Ollókezű Edward és az összes többi szerepe, de most elsősorban a Hollywood Vampires tagja, és itt nem színészkedik, hanem gitározik. Ráadásul már jóval azelőtt zenélt, hogy színész lett volna. Úgyhogy nemcsak eljátssza, hogy rocksztár, hanem tényleg az!"
 
Perry: "Csak gitárok vannak a házában. Sehol semmi a filmjeivel kapcsolatban. A barátai is szinte kivétel nélkül zenészek, ugyanazokban a körökben mozog, mint mi. Imád gitározni és nagyon vicces, amikor az első sorokban állók kíváncsian nézik, hogy vajon tényleg tud-e játszani a hangszerén. A harmadik dal után már teljesen elfogadják."
 
Alice: "Persze addigra már lenyom négy szólót, mert folyton felváltva szólózik Joe-val. Mi nem filmsztárként kezeljük őt, hanem zenészként, de azért vicces, hogy az ő oldalán mindig csak lányok állnak, akik áhítattal nézik őt. Néha át is megyek oda, hogy nekem is jusson valami ebből a rajongásból."