Bejelentkezés

x
Search & Filters

Vegánnak lenni a legnagyobb lázadás metal, a punk és hardcore körökben?

Ha meglátnánk egy étteremben egy asztalnál ülni Doyle-t, a Misfits gitárosát, John Joseph McGowen-t a Cro-Mags-ből, Sergio Vega-t a Deftones-ból és az Arch Enemy énekesnőjét, Alissa White-Gluz-t, valószínűleg nem az lenne az első gondoltunk, hogy egy kellemes vegán ebédre érkeztek, pedig ez az igazság, ugyanis mindannyian ezt az életmódot követik és úgy vélik, a vegánság tulajdonképpen szerves része a metalnak, a punknak és a hardcore-nak.
 
Sergio Vega: "Nem akarjuk senkire ráerőltetni a vegán életmódot, inkább csak azt szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy számos alternatíva közül választhatnak és könnyen lehet, hogy találnak olyat, ami elnyeri a tetszésüket. Ráadásul ez egyfajta lázadás is egyben. Én például latin-amerikai családból származom és nálunk egyáltalán nem megszokott az ilyesmi, főleg egy férfitól."
 
Alissa White-Gluz: "Szerintem a vegánság a legnagyobb lázadás, mivel szembemész mindazzal, amit elvileg csinálnod kellene. Az az igazán kemény és menő arc, aki ezt bevállalja!"