Bejelentkezés

x
Search & Filters

Verekedésektől és csinos nőktől sem mentes humoros Ganxsta Zolee képregény érkezik



A méltán népszerű zenekarról három részes képregény készül Mester Csaba rajzaival illusztrálva. Az első rész 2022. november 18-án, Debrecenben jelenik meg. Ebben Ganxsta Zolee Dos Diavolos nevű blues formációjának kalandjait láthatjuk. Az alapsztorit a Takács-Koltay Vilmossal, azaz Vilkóval alapított duó első, “Egyenesen a mocsárból” című lemezének címadó dala ihlette.
 
 
 
A két főhős egy nyertes texasi pókerpartyról menekül, amely verekedésbe torkolt. Mexikóba tartó útjuk során lerobban furgonjuk, így izgalmas szituációkba keverednek; megküzdenek egy alligátorral, békafejet esznek, moonshine pálinkától kábulnak el. A verekedésektől és csinos nőktől sem mentes kalandok humoros jelenetekkel tarkítottak. A 24 oldalas kiadvány külön érdekessége, hogy a főhősök maguk írják megrajzolt karaktereik szövegét!
 
(a bemutatott rajz csak mintaoldal)
 
A hazai képregénykultúra legjobb hagyományait követő, fekete-fehér rajzokból álló Fonett Art kiadvány nem csak a zenekar rajongóinak nyújthat élményt. A hagyományteremtő szándékkal készült sorozat első példányai hamarosan az ország egész területén, illetve a kiemelt webshopokban is beszerezhetőek lesznek.
 
(a bemutatott rajz csak mintaoldal)
 
A kiadó decemberben jelenteti meg az Egri Péter és a Mystery Gang Viva Las Vegas című 28 oldalas képregényét, amely jövő áprilisban az USA-ban is megjelenik!