Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Whitesnake koncertlemezt ad ki januárban



Két éve David Coverdale-lel közösen vett fel anyagot - a "The Purple Album"-ot - a Whitesnake. Az album és az azt követő turné új, modern köntösben játszott olyan legendás Purple dalokat, mint például a "Burn" vagy a "Mistreated".
 
Ennek a turnénak a fénypontjait gyűjtötték össze és adják ki január 19-én, több formátumban, "The Purple Tour (Live)" címen, melyhez egy kis ízelítőt is készítettek.
 
 
A CD/DVD és a CD/Blu-ray formátumok dalai:
 
01. Burn
02. Bad Boys
03. Love Ain't No Stranger
04. The Gypsy
05. Give Me All Your Love
06. Ain't No Love In The Heart Of The City
07. Mistreated
08. You Fool No One
09. Soldier Of Fortune
10. Is This Love
11. Fool For Your Loving
12. Here I Go Again
13. Still Of The Night
 
 
Mint arról már hírt adtunk pár napja, 2018 elején érkezik a várva várt új Whitesnake album, amely jelen állás szerint a Flesh & Blood címet kapja. David Coverdale természetesen nagyon lelkes az új dalokat illetően, már csak azért is, mert ezúttal Joel Hoekstra gitáros is beszállt a nótaírásra, akinek erre legutóbb nem volt lehetősége, hiszen Joel csatlakozásakor már készen állt a The Purple Album. Coverdale mester pedig nemcsak külön-külön Hoekstra-val és a csapat másik gitárosával, Reb Beach-csel írt dalokat, hanem hárman közösen is dolgoztak. A frontember korábbi ígérete szerint 18-19 nóta készült el, amelyek között minden van a blues szerzeményektől kezdve a balladákon át a pörgős rockdalokig.