Bejelentkezés

x
Search & Filters

Whitesnake korábbi gitárosának vicce néhány embernél elrúgta a pöttyöst

Csak néhány hét van hátra az amerikai elnökválasztásig, ami természetesen máris lázban tartja az egész országot és különösen heves politikai viták zajlanak az internetes kommentelők között is. A Whitesnake korábbi gitárosa, Andrian Vandenberg talán bele sem gondolt, mekkora lavinát szabadít el azzal a posztjával, amelyben egymás mellé illesztette egy űrlény és az USA First Lady-je, Melania Trump fotóját, amelyek szerinte a megszólalásig hasonlítanak egymáshoz.
 
"Az idegenek köztünk járnak! Mindenki legyen nagyon óvatos, hacsak nem akarja, hogy az űrlények elrabolják, megtükrözzék a seggén keresztül és átmossák az agyát. Aki erre vágyik, annak földöntúlian jó szórakozást kívánok!"
 
 
A gitáros sorra kapta a kommenteket a poszt publikálása után és bár sokan mellé álltak, Trump támogatói természetesen hevesen nekiestek, amire Vandenberg egy újabb bejegyzésben reagált.
 
"Meglepett, hogy a tegnapi kis viccem ennyire elrúgta a pöttyöst bizonyos embereknél, pedig szó sem volt jobb- vagy bal oldali állásfoglalásról vagy politizálásról, egyszerűen csak poénkodtam, mert hiszek benne, hogy igenis szabad nevetni másokon és önmagunkon is. Viszont, ha már itt tartunk, megjegyezném, hogy Melania tudtommal nem éppen Teréz anya és nem is szent, csak egy bevándorló, akit Trump annak idején felszedett, az pedig még őket is meglepte, hogy Donald végül elnök lett..."