Bejelentkezés

x
Search & Filters

Winger - Itt a 'Rat Race' című videó a "hajmetál bandák Dream Theaterjétől"



Bemutatta legújabb videóját, a Winger, amit a ’Rat Race’ című dalukhoz készítettek. A klipet Nashville-ben, Tennessee-ben forgatták, Jason Green rendezésében. A videó alapja egy fekete-fehér effekttel készített élő előadás, melyben időnként színes montázsok tűnnek fel.

„Olyan korban élünk, ahol lehetsz bármilyen gyors, és próbálkozhatsz bármilyen keményen, végül úgyis utolérnek”- mondja Kip Winger frontember. „Ezt akartuk vizualizálni az új videóval.”

A ’Rat Race’ az április 22-én, a Frontiers Records kiadásában megjelenő ’Better Days Comin’ album legelső kislemeze.

 

Egy kis érdekesség a múltból: A Winger állandó nevetség tárgya volt az MTV animációs sorozatában a Beavis és Butthead sorozatban. A sorozat főszereplőinek szomszédságában levő Winger pólót hordó fiút nem szívesen fogadta el az AC/DC és Metallica pólót viselő Beavis és Butthead. Szintén nem tett jót hírnevüknek, amikor Lars Ulrich a Metallica 'Nothing Else Matters' klipjében (02.56-nál megtekinthető) egy Winger posztert használt dárc tábla gyanánt. Az eset kapcsán Kip Winger kijelentette, hogy a Metallica zenészei technikai szempontból, nem vehetik fel a versenyt a Wingerrel, valamint a "hajbandák" Dream Theater-jének nevezte zenekarát." Az eset kapcsán Reb Beach 2010 áprilisában nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ihlette a Metallica gitárosát Kirk Hammettet.

 

Winger - Rat Race

 

 






 

Címkék: 
Winger
metallica
Dream Theater