Bejelentkezés

x
Search & Filters

Zenekarok figyelem! Indul a Rockbook Rockmagazin első online tehetségkutatója!



Idén ősszel megrendezésre kerül a Rockbook Rockmagazin első online tehetségkutatója, amelyre október 15-ig várjuk stílustól függetlenül olyan zenekarok jelentkezését, akik nagylemezzel vagy EP-vel még nem, legfeljebb demóval rendelkeznek. A jelentkezéshez kérünk egy rövid, 1000-1200 karakteres, egyes szám harmadik személyben megírt zenekari biográfiát (benne a zenekar terveit, stílusát, stb... ), linket, ahol meghallgathatjuk a zenét (youtube, bandcamp, soundcloud) plusz a tagok teljes nevét a hangszereik megjelölésével (tehát nem ilyet: Vadorzó - bass), a banda elérhetőségeivel és fotójával.
 
A jelentkezett zenekarokat a fent említett infók alapján mutatjuk be az oldalon publikált cikkekben. A verseny több fordulóban, "egyenes kieséses" rendszerben zajlik, a továbbjutásról pedig egy tízfős, a Rockbook Rockmagazin szerkesztőiből és zenészekből álló zsűri dönt, de érdemes izzítani a rajongótáborokat és új kedvelőket szerezni, ugyanis közönségszavazás is lesz a Rock, metal, hírek, koncertek, interjúk Facebook oldalon, ahol első körben csatlakoznotok szükséges a csoporthoz.
 
A verseny végén az első három helyezettet és a közönségszavazás győztesét díjazzuk egy-egy oklevéllel és a Rockbook Rockmagazin oldalán megjelenő interjúlehetőséggel, amely jó referencia lehet a zenekarok számára az NKA Hangfoglaló Program pályázataihoz (pl.: Induló előadók), valamint egyéb tehetségkutatókhoz.
 
Az I. Rockbook Online Tehteségkutató zsűrije:
 
Andicsku Krisztián - szerkesztő
Balogh Péter - főszerkesztő
Csete Gábor - szerkesztő
Kertész Márton (Special Providence)
Mihály Gergely (Angertea)
Molnár Zoltán - szerkesztő, (Sin Of God, Sunstroke)
Reichardt Gábor - szerkesztő
Tóth Gábor - Nagaarum (NGC Prod Kiadó)
Tóth Mátyás - szerkesztő
Vályi Tibor - szerkesztő
 
Szeretettel várjuk a zenekarok jelentkezését október 15-ig az info@rockbook.hu címen az első bekezdésben felsorolt anyagok elküldésével!
 
További részletek hamarosan!