Bejelentkezés

x
Search & Filters

A zenélés előtt chippendale táncosként dolgozott Tom Morello, a Rage Against The Machine gitárosaA híres zenészek többsége "civil" munkát végzett, mielőtt beindult volna a karrierje: Kurt Cobain (Nirvana) például iskolai gondnok, Tony Iommi (Black Sabbath) acélgyári munkás, Bon Scott (AC/DC) pedig postás volt, míg a Rage Against The Machine gitárosa, Tom Morello chippendale táncosként kereste a kenyerét, amiről több interjúban is mesélt.
 
A zenész 2009-ben még azt mondta az NME-nek, hogy a megélhetés miatt lépett erre a pályára: "egyszerűen sehol sem találtam munkát, miután végeztem a Harvard-on és Hollywood-ba költöztem, úgyhogy mindenféle melót bevállaltam. Egy ideig chippendale fiú is voltam. A legjobban a The Commodores 'Brick House' című dalára szerettem táncolni. Főleg lánybúcsúkon léptem fel, amelyeken többnyire boxeralsóig vetkőztem. Hogy mentem-e ennél tovább is? Erre csak annyit mondok, hogy hála az égnek, hogy akkoriban még nem létezett a YouTube! De egyébként elég jó pénzt lehetett vele keresni és örültem, hogy egyáltalán volt bevételem."
 
 
A The Howard Stern Show egyik 2021-es adásában azonban már sokkal viccesebb színezetet kapott a sztori: "az akkori lakótársammal egy egyszobás lakást béreltem Hollywood-ban, és azon agyaltunk, hogyan tudnánk több csajt felszedni. Így jött a remek ötlet, hogy az biztos segítene, ha lenne egy jacuzzi a nappalinkban, de persze ezt nem engedhettük meg magunknak, úgyhogy végül arra jutottunk, hogy veszünk egy felfújhatós gyerek medencét, aminek aztán felfűtjük a vizét, mintha pezsgőfürdő lenne, és azért vállaltuk a chippendale melót, hogy erre összeszedjük a pénzt."