Bejelentkezés

x
Search & Filters

Zöld a Bíbor Band koncert március 28-án Szolnokon, a Váróterem Sörözőben



ZBB rajongók figyelem! Március 28-án Szolnokra látogat a tehetség magyar hangján megszólaló Zöld a Bíbor Band. A zenekart Tunyogi Péter tragikus halála után két zenésztársa, Fischer László és Kékesi”Bajnok” László hozta létre. A terv az volt, hogy mindenképp új dalok szülessenek, egy új bandától. A dobok mögé Donászy Tibor került, a billentyűs Nagy Zsolt, az énekes Kiss Zoltán lett.

Az első bulikon főleg a régi, nagy P.Mobil, TRB, Korál nóták alkották a műsort. Ahogy teltek a hónapok, szép lassan megszülettek a saját dalok is és beépültek a koncertprogramba. 2010 tavaszán Donászy Tibor kivált a csapatból. Helyére rövid keresgélés után Krecsmarik Gábor érkezett. Gabi érkezése új lendületet adott a ZBB-nek, főleg a saját dalokban. Az első album 2012 nyarán jelent meg, de már folynak a második album munkálatai.

Ekkor újabb kényszerű tagcsere következett. Kékesi „Bajnok” László helyére Tolmacsov György érkezett. Ezzel kialakult a ZBB jelenlegi felállása, ami azóta is töretlenül menetel előre.

A koncert a Váróterem Rock Sörözőben lesz, családias hangulatban, de annál nagyobb bulival. Saját dalaik mellet Korál és más, nagy rock slágereket is hallhatunk tőlük az este folyamán.

Tehát: „Ha szereted a rock zenét, hallgasd meg a Zbb-t”


https://www.facebook.com/zbb.zenekar.7?fref=ts
http://www.zbb.hu/

Vendégként fellép a HRB Rock Band.

https://www.facebook.com/HungarianRockBand

Naptárakat elő, dátumot bevésni!!

Időpont: 2014.03.28. 20:30
Helyszín: Váróterem Rock söröző (5000 Szolnok, Jubileum tér 1.)
https://www.facebook.com/VaroteremRockSorozo
Belépő: 1000 HUF

 

Zöld A Bíbor Band - Vihar előtt

 

 



 

Címkék: 
Zöld a bíbor Band