Bejelentkezés

x
Search & Filters

Angertea

 
Helyszín: 
Fellépők: 
GodGiven
Időpont: 
2012. november 09. péntek, 22:00

A zenekar 1996 őszén alakult Szentesen. A mai felállás 98 óta stabil, és a következő tagokból áll: Peralta Miguel: basszusgitár, Bárkai László: dob, Mihály Gergely: gitár/ének. 97-től aktívan részt veszünk a hazai underground zenei életben. Stílusmeghatározásunk experimentális-grunge-metal.

3 demó után 2002-ben adtuk ki első nagylemezünket „Lélekvágy” címmel. Második, angol nyelvű nagylemezünk, melynek címe „Rushing Towards The Hateline”, 2006-ban jelent meg az Edge Records gondozásában. 2009-ben pedig kihoztuk a „Twenty-Eight Ways to Bleed” címre keresztelt harmadik albumunkat.

2010-ben Neil Kernon, Grammy-díjas amerikai producerrel készítettünk egy 3 dalos EP-t, amelynek címe „Distrust EP”. A kislemezen, mely 2011 januárjában jelent meg, olyan neves vendégek szerepelnek, mint Scott Reeder a Kyuss volt basszusgitárosa, és Vörös Attila a Nevermore-ból. Jelenleg folyik a promózás, és egy rendes külföldi kiadó keresése.

Az ország szinte minden szögletében, és szinte az összes nagyobb fesztiválon játszottunk már, és rendelkezünk 7 hivatalos videóklippel, amelyek láthatóak voltak már több fontos TVműsorban. És a történet folytatódik tovább...

Az Angertea profilja:

http://www.rockbook.hu/zenekar/angertea

Angertea videók:

http://www.rockbook.hu/zenekar/angertea/videok