Bejelentkezés

x
Search & Filters

Robot Restart - Újranyitás a belváros szívében

Újj Kristóf képe
Újj Kristóf

Három hónap után, sorra nyitnak újra a szórakozóhelyek az ország különböző pontjain. Június 26-án a belvárosi Robot is megnyitotta kapuit. Az első fellépők az Alone in the Moon illetve az Asphalt Horsemen zenekarok voltak, a belépés ingyenes volt.

Az estét a fővárosi Alone in the Moon zenekar nyitotta. Kezdés előtt elég bizonytalan volt, hogy akkor hányan is leszünk, mert amikor a zenekar a színpadra lépett, csupán hárman álldogáltak a színpad környékén. Ez hamar megváltozott, a második számra szinte megtelt a nézőtér. 

További képekért kattints a képre!

 

A srácok kitettek magukért rendesen, habár kicsit ők is meg voltak illetődve, akárcsak a közönség. Mindenkin látszódott az a furcsa "Úristen, most tényleg újra koncerten vagyunk?!" érzés. Valóban jó érzés volt, hogy újra egy színpad előtt állva bulizhattunk. 

További képekért kattints a képre!

 

A fiúk gyors bulit nyomtak, habár közel egy óra volt, mégis olyan hamar vége lett. A közönség nem is hagyta volna lejönni a színpadról a zenekart, de az idő sürgetett, és jött az Asphalt Horsemen Gödöllőről. A zenekar feljött a színpadra, belecsapott, és majdnem két órán keresztül nyomták. 

További képekért kattinst a képre!

 

Habár nagyon gyorsan elment az este, mindenképpen fantasztikus érzés volt újra koncerten lenni, mind a zenekaroknak, mind a közönségnek. Mostmár csak reménykedni kell, hogy a vírus okozta nehézségek csak csillapodnak, nem tér vissza egy újabb hullám, és élvezhetjük újra a koncerteket, ahogyan régen!

További képekért kattints a képre!

 

 

Esemény(Nem tárolt): 
Asphalt Horsemen, Alone in the Moon - Robot