Bejelentkezés

x
Search & Filters

Beyond

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1985

További képek

Biográfia: 

A Beyond zenekar a fémzene hegység betokozódott őskövülete. A Thrash völgy mélyében található a négy földbe kövült fémarc, nem messze az ősi metál tó fémforrásától. A tudósok sokáig keresték a megkövült metál bálványokat, de soha nem leltek nyomukra.

Ugyan 1987-ben már majdnem rájuk találtak, mint egy Csillagra, ami éppen akkor született, aztán 1995-ben szikla kristályként (akkoriban: rock kristály) is előbukkantak, de halvány fényük és rejtőzködő mivoltuk miatt sikerült kicsúszniuk az őket kereső tudósok markából. A pokol bugyraiból előtörő forró lávafolyam majdnem teljesen a föld alá mosta őket, de 2006-ban egy kisebb földrengés letisztította a rajtuk nyugvó földkérget. A kövületek így láthatóvá váltak, de sűrű sziklabokrok, média csökevények vették őket körbe. Néha még ma is felbukkannak a sűrű, idő által megfeketedett, megrepedezett ágak közül, de észrevenni őket szinte lehetetlen. A négy fémarc őskövület így marad a sötét médiákus halálkarmok által teljesen körülzárt Thrash völgy mély árkaiban, az örökkévalóság mocsarának szomszédságában és várja a lelkes tudóscsoportot, akik talán felfedezik eme mélybezárt kincseket. Ha ez megtörténik, az ősi Beyond horda fémarcain talán ismét megcsillanhat a fénysugár.

2011. július 11-én éjjel, balesetben elhunyt Zavarkó László, a zenekar alapító dobosa. Zavarkó a Mátrában motorozott két társával, amikor egy autó áttért az ő sávjába, és frontálisan ütközött vele.

Nyugodjék Békében!

 

Videók

  • Beyond - Fire In The Mosh Pit
  • Beyond - Lélekhullás
  • Beyond - Nem bűnhődsz semmiért
  • Beyond - I Lose It All

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Parajdi Tamás
ének
gitár
Zavarkó András
gitár
Rozinai Roland
basszusgitár