Bejelentkezés

x
Search & Filters

Crazy Karma

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2013

További képek

Biográfia: 

Együttesünk 2013. májusában alakult Budapesten. A három alapító tag - Marcell0us (basszusgitár és ének), Kaca (szólógitár) és Robi (dobok) – mellett Fega (ének) és Misi (ritmusgitár) alkotja az öttagú teljes felállást.

Nevünk nem bír semmilyen okkult vagy ezoterikus jelentéssel: a Wikipédia szerint a karma az ok és az okozat kölcsönhatását jelenti. A karma törvénye szerint minden cselekedetünk egy annak megfelelő következménnyel jár, illetve minden, ami történik a világban, az maga is egy következmény. A zenekar tagjait véletlenek furcsa sorozata sodorta össze, gyakran furcsálltuk is, hogy ennyire különböző emberek hogyan lehetnek összhangban és miért pont most, miért ilyen körülmények között találkoztunk... Ez a kiszámíthatatlan sorsszerűség hozta a Crazy Karma nevet.

Zenénk klasszikus gyökerekből táplálkozó dallamos és rádióbarát rockzene, melyben funky- és blues elemek is megjelennek. A zenekar dalait a zenekarvezető Marcell írja, kezdetben a szövegen volt nagyobb fókusz, de ahogy dalaink zeneileg egyre összetettebbé váltak, lassan kiegyenlítődött ez a súlyozás…

2015. február 13-án jelent meg zenekarunk bemutatkozó EP minialbuma „Nem ismersz!” címmel, kizárólag saját szerzeményekkel. Az album három stúdió felvétele ingyenesen letölthető a SoundCloudról, de limitált példányszámban, CD-n is kiadjuk. A CD változat tartalmaz két koncertfelvételt is…

A csapatban mindenki kamaszkori álma megvalósításán dolgozik: szeretnénk befutni, komolyan vehető, minőségi albumokat készítő, aktívan koncertező zenekarrá válni. Hiszünk a zenénkben és készek vagyunk áldozatot hozni azért, hogy a dalaink méltó formában jussanak el az emberekhez. Első évünkben a munka alapjait fektettük le, a második év közepére pedig már összeszokott zenekarrá váltunk és tudatosan készültünk a bemutatkozó minialbumra, amivel a hazai zenei térképre tűzhetjük magunkat.

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Fega
ének
Kaca
szólógitár
Marcell0us
basszusgitár
ének
Misi
ritmusgitár
Robi
dobok
Címkék: 
Crazy Karma