Bejelentkezés

x
Search & Filters

Enjoy zenekar

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2011

További képek

Biográfia: 

Az Enjoy zenekar, 2011-ben alakult, melyet Fleck István (Fater)-dob, keltett életre. Obrusánszki Lacival (Abdul)-basszusgitár, Kálló Gyurival (Csigafigura)-gitár és Kis Tiborral (Sunnyogó)-ének, el is indult a Rock'n'Roll kerekre egészen, 2014-ig, amikor is, Kis Tibi távozott a zenekarból.  Ekkor,  a banda lendületét nem vesztve, ötletekkel tele, kereste új hangzását, kutatta új énekesét, hogy a saját számokat is játszó csapat, mihamarabb újra a színpadon állhasson. A teltebb és izgalmasabb megszólaláshoz, egy ritmusgitárost kerestek. Hamar meg is találták a tökéletes személyt és Torma Sanyi (gitár), örömmel vállalta a kísérő szerepét. Egy-két vidám próba után, már teljes is volt a létszám, hiszen Ádám Viki (ének) is csatlakozott a bandához.

2015 év elején rögzítették első demójukat, amely 15 számot tartalmaz, a feldolgozások és saját számok között. Azóta is, forog a kerék, dübörög tőlük Pest és vidék. De a lényeg, csak most kezdődik....

Követhettek minket a Facebookon, vagy látogassatok el weboldalunkra, ahol folyamatosan frissülő információkkal látunk el Titeket, koncertjeinkkel kapcsolatban is! (www.enjoyzenekar.hu)


 

Videók

  • Béke és Rock 'n' Roll
  • Tűzmadár

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Ádám Viki
ének
Kálló György-Csigafigura
gitár
Torma Sándor
gitár
Obrusánszki László-Abdul
basszusgitár
Fleck István-Fater
dob
Címkék: 
Enjoy zenekar