Bejelentkezés

x
Search & Filters

g.m.t.

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2010

További képek

Biográfia: 

A zenekar 2010 kora őszén alakult a fővárosban. A Rongy és Selyem, valamint az újnak számító Pull-over és a Lily Marlene motorjai úgy döntöttek: egyesítik erőiket, hogy valami egészen újat alkossanak, színesítve ezzel a magyar rockzenei palettát.

Az első szárnypróbálgatások sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy nekivág a „rögös út”-nak. Az első koncertjén még GMK néven fellépő csapat ősz közepén találta meg végleges nevét, amely amellett, hogy a bandatagok nevére utal, egyben érzékelteti azt, hogy eltökélt szándékunk a rockzene egyik „időzónájává” válni.

A kezdetektől saját dalokat játszó GMT 2011 májusában elkészítette első videoklipjét a Szeretnék című nótára, majd az év végére elkészítette első 4 számos demo lemezét is. 2012 tavaszán felvették az első, 10 számot tartalmazó albumukat ami HammerWorld július-augusztusi dupla számának mellékleteként jelent meg „Akarom” címmel, amely hatására az év során több rádióinterjú és koncertfelkérés érkezett a zenekarhoz, amiknek eleget is tettek.

A klasszikus hard rockban utazó csapat már dolgozik második lemezén és folyamatosan koncerteznek. Ebben a szezonban, a Tűzmadár/ Alcohol zenekar közös turnéján való részvétellel több vidéki városban is bemutatkoznak majd.

Videók

  • G.M.T. - Szeretnék

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Csobó Gábor
basszusgitár
ének
Komáromi Tibor
gitár
Péter Dániel
dob