Bejelentkezés

x
Search & Filters

The Griffins

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2011

További képek

Biográfia: 

2011 augusztusában alakultunk. Ekkor még 3 tagú volt a banda (Csicsa, Bálint, Gergő). Eleinte, mint minden zenekar feldolgozásokat játszottunk. Így teltek az első koncertek. Később elkezdtünk saját dalokat írogatni és már ezeket is megmutattuk a közönségnek. Ez után jött egy sugallat, miszerint fel kéne dobni valahogy ezt a hármas felállást, és írtunk egy dalt, amiben már rap is volt, aztán hívtuk Lackót, hogy nyomjuk el együtt. Elnyomtuk. Azóta ő a the griffins reppere.

Négyes felállásban is eltelt pár koncert, aztán újabb sugallat jött, akartunk egy gitárost. Egy jó gitárost. Megkérdeztük Petit, volt kedve belépni, 2012 szeptembere óta ő a szólógitáros. Nagyon tehetséges!

Októberben elkezdtük felvenni az első bemutatkozó kislemezünket, ami hamarosan kész. November elején már csekkolhatjátok is a facebook oldalunkon. Renegeteg tervünk van, folyamatosan próbálunk szervezkedni ide-oda koncertek, rádiók sötöbö. Reméljük minden összejön, szurkoljatok! Ja és hallgassátok meg a VIDEÓK menüben a kislemez előzetes dalát! Megért!

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Gácsi István (Csicsa)
ének
gitár
Kiss Péter
szólógitár
Bertalan Bálint
basszusgitár
Nagy László
rap
Baranyai Gergő
dob