Bejelentkezés

x
Search & Filters

The Involution

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2001

További képek

Biográfia: 

 

2001-2006-ig DetoxBojz, innentől The Involution néven tevékenykedünk. A jelenlegi felállás 2003 óta változatlan. Az évek során rengeteget koncerteztünk, főként a fővárosban és fellépői voltunk olyan rendezvényeknek, mint a 2007-es Sziget Fesztivál, vagy a 2008-as Rockmaraton.

Több demó után 2010 tavaszán jelent meg a zenekar első nagylemeze, melyhez a Souls for Sale című nótához videoklip is készült, majd 2014-ben újabb, 3 számos kislemezzel jeletkeztünk. 2016-ban a Who Cares the Trends? EP a csapat legutóbbi mérföldköve, karcoló hangzással és lendületes dalokkal.

Igyekszünk minél több stílust és hatást belevinni a zenénkbe, így jóformán minden dal különbözik a többitől. Bár Magyarországon ez garancia a sikertelenségre, minket a zenélés öröme és nem a sztárság utáni vágy hajt. Olyan srácok vagyunk, akik szerint egy nóta zenéje fontosabb a szövegénél - és annak nyelvénél (!) -, akik nem parádéznak a világot jelentő deszkákon, csak egyszerűen teszik a dolgukat. Szeretünk provokatívak és gondolatébresztőek lenni, de színpadiaskodás helyett inkább a magunk szerény módján.

Mindenkit szeretettel várunk a fellépéseinken!

Videók

  • The Involution - Who Cares the Trends? (full EP)
  • The Involution - Souls for Sale (official video)

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Mayer Máté
basszusgitár
ének
Gulyás Ádám
gitár
Baráth Gergely
dob
Címkék: 
rock metal stoner hard