Bejelentkezés

x
Search & Filters

Maradandó Károsodás

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2006

További képek

Biográfia: 

A zenekar 2006 nyarán alakult Mezőkövesden Pap Zoltán (dob) és Hajdu István (szólógitár) részvételével majd később csatlakozott Szabó László Csaba (basszusgitár) és Liszka László (szólógitár), ekkor a megfelelő zenei tudás hiánya miatt még punk formában nyomtuk bár már akkor is a keményebb irányzat felé húzódtunk.

2007 februárjában Liszka Lászlónak távoznia kellett. zenekari problémák miatt majd ez év nyarán Szabó László hagyta el a zenekart és ekkor lépett be új basszusgitáros szerepében Pető József.

Többször próbáltuk a zenekart 4 taggá varázsolni de sok csalódás után rájöttünk hogy mi hárman vagyunk egy banda. Az első demó elkészítésére 2009 nyarán került sor. 2010 februárjában a zenekar 2011 februárjáig tanulmányi okok miatt pihenőt tartott. Amikor ismét összeálltunk már nem tudtuk Pető Józseffel tovább folytatni és ekkor lépett be az új basszusgitárosunk Marton István akivel a második demót rögzítettük 2011 augusztusában.

Folyamatosan érkeznek az új számok, tervek és teljes erővel azon dolgozunk hogy minél jobbak legyünk. 2012 nyarán került felvételre a legújabb anyagunk „Civilizáció Romjain” című EP Miskolcon a HangArt stúdióban.  Az EP 7 teljesen új dalt tartalmaz amik már sokkal technikásabb és kifinomultabb dalok az eddigieknél.

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Hajdu István
ének
gitár
Marton István
basszusgitár
Pap Zoltán
dobok