Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nemjuci

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2008

További képek

Biográfia: 

Németh Juci, aki volt már az "Anima elektronikus hercegnője", "Zagar dívá"-ja, vagy a "Budapest Bár végzet asszonya", 2008-ban alapította meg  a The Puzzle-ból ismert Faragó Tomival, és a Rémember üzembiztos ritmusgyárosaival, Matyiővel és Vasalóval retró érzetű, gitár- és dalközpontú rock'n roll zenekarát a Nemjuci-t

A Nemjuci megalakulása óta az ország összes nagyobb fesztiválján bemutatkozott, de a közönség természetesen számos klub koncerten is hallhatta lényegretörő riffekre és masszív groove-okra épülő dalaikat.

Alig fél év után elkészült a Nem című single, majd a zenekar 2009 elején stúdióba vonult. A megálmodott hangzásvilág megvalósításában óriási szerepet kapott Tbali zenei producer (I.O.N, Péterfy B., Szemző projektek). A teljes stúdiómunka filozófiája a természetesség körül mozgott, a zenekar egy térben, egyszerre vette fel az alapokat, a keverésnél is az élő hangzás és a lüktető dinamika parancsolt.

Az első nagylemez 2009 szeptember 15-én jelent meg. 2009. november 1-én elkészült az első klip is az albumról a Runaway c. számra, melyet az MR2‑n hónapokon át a Top10-es listán tartottak, többször egyedüli magyarként, ill. No.1. helyezettként. A Wan2 magazinban a lemezzel kapcsolatban nagyinterjú és címlapfotó jelent meg a 2009. novemberi számban.

2010-ben már az összes számottevő nyári fesztivál meghívta a zenekart, márciusban pedig az A38 hajón a The Subways előtt léptek fel. 2011. januárban bemutatásra került régen várt új klipjük, a Winning Wars c. dalukra, de helyet kapott egy remix EP, és Runaway remix klip is.
 

Videók

  • Nemjuci - Nem
  • Nemjuci - Runaway
  • Nemjuci - Winning Wars

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Németh Juci
ének
Faragó Tamás
gitár
Fischer Máté (Matyiő)
basszusgitár
Szabó Áron (Vasaló)
dob