Bejelentkezés

x
Search & Filters

RockMemories

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2013

További képek

Biográfia: 

Zenekarunk 2013-ban alakult tizenéves fiatalokból egy Sopronhoz közeli községben, Újkéren. Egyfajta feldolgozás zenekarként kezdtük. 2016 januárban  az új énekes érkezése nagy zenei irányváltást hozott a csapatnak, áttértünk a dallamos rock vonalra, és saját dalokat kezdtünk írni. Néhányat már 2016 májusában feldemóztunk, és koncertjeinken már  többnyire saját szerzeményeinket adjuk elő. 2016 mozgalmas év volt számunkra, számos neves,hazai zenekar előtt zenélhettünk különböző fesztiválokon. Zenéltünk egy színpadon: Ossian, Lord, Dorothy, Leander Kills, stb... zenekarokkal. Legemlékezetesebb esemény abban az évben, mikor a Letenyei Tehetségkutatót megnyertük és ott lehettünk az ÖRÖM A ZENE! budapesti döntőjén, ahonnan nagyon sok zenei élménnyel tértünk haza.

2017 év elején újabb három dalunkat rögzítettünk egy stúdióban, ahol elkészült egy stúdió videó klipünk is. Februárban megnyertük a Haverock Közösség által indított versenyt, így ott lehetünk az AlteRába Fesztiválon is.

A jövőt tekintve szeretnénk maradandót alkotni saját stílusunkba, még több helyszínre eljutni, lemezt kiadni és egyre több rajongót szerezni.


 

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Kurcsics Barnabás
ének
Mechler Dominik
gitár
vokál
Mechler Benjamin
gitár
vokál
Szőke Krisztián
basszusgitár
Németh Richárd
dob
Címkék: 
RockMemories