Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rumproof

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2014

További képek

Biográfia: 

Ahogy visszaemlékszem a kezdetekre... egészen pontosan 2014. novemberére, mikor a Rumproof legénysége először húzta fel árbócára a fekete vitorlát, tudatosul bennem, hogy immáron harmadik éve szeljük a habokat újabb és újabb kalandok után kutatva. A legénység első kalandozásait, a históriások "Black Flag in the Sky" címmel örökítették meg az utókor számára, mely egy hat tételes kalóznótákat tartalmazó EP formájában hallható.
 
A Rumproof legénysége 2017. februárjában nyerte el jelenlegi felállását.
 
A 2018-as év áprilisában, annak is közepén jelent meg nagylemezünk, a "Rogues of the Seven Seas" LP, mely tizenhárom Rumproof nótát vonlutat fel. :)
 
A hazai Folk-Metal színtéren mozgolódó zenekarok sorait erősítjük azzal a fűszerrel, hogy zenénkben a kalókultuszhoz tartozó népzenei dallamokat ötvözzük zúzós, döngölős, itt-ott feszes, néhol matekos metal elemekkel. Hehe... meg sok egyéb mással :) .  A zeneiség mellett megjelenésünkkel és színpadi játékunkkal kicsit a színház világát is igyekszünk belecsempészni koncertjeinkbe. Dalszövegeink és nótáink vegyes érzelmi hullámzással bombázzák a zenénkre tomboló közönséget. Van a koncerten zúzás, mmm... egy kis para, kis érzelgés (lávjámán'), hehe... trágárság ... (elvégre kalózok vagyunk bazzeg')... metálmulatós, néha egy kis meztelenkedés, mítoszkodás, kis harc, ... ivászat. Na meg sok-sok minden amit megtapasztalhattok, ha eljöttök és velünk együtt a legénység szerves részévé váltok! Vagy itt, vagy ott... esetenként amott! Persze... a főszerep a jókedvé és a mulatásé. Valahogy így kapjátok eredményül mindazt, ami Rumproof... :)
 

Videók

  • Rumproof - Rogues of the Seven Seas
  • Rumproof - Rumproof
  • Rumproof - Kalózszív

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Horváth Máté
akusztikus gitár
ének
Szűcs Péter
gitár
vokál
Bergics András
hegedű
vokál
Szórádi Dávid
szintetizátor
Szászi Kristóf
basszusgitár
Deria Dávid
dob