Bejelentkezés

x
Search & Filters

Signature X

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2011

További képek

Biográfia: 

Megalakult 2011-ben egy zenekar, melynek a neve: SigNature X! Reméljük minél több embernek tetszeni fog a zenénk, mi mindent megteszünk! Akik szereti a Rock N' Roll-t, annak itt a helye ezen az oldalon! SigNature X

Történt az úgy, hogy a szegénylegény elment a nagyvárosba szerencsét próbálni egy tehetségkutató műsorba. Van neki egy szomszédja, ki a gitárt nyüvi már sok sok éve, és emellett zenebolond. A legényt szülei mellett ő segítette a háttérből,hogy minél jobb eredményt érjen el. Ahogy telt múlt az idő, vége lett eme kutatónak, legénykénk úgy érezte nem szeretne egyedül ácsingózni a színpadon, ezért rongálta kedves szomszédját,hogy alapítsanak zenekart. Próbálkoztak erre próbálkoztak arra, de mindig megállt a dolog egy ponton. A szomszédfiúnak eszébe jutott,hogy volt neki egy régi zenésztársa aki elvetemülten szeret muzsikálni, és jókat lehet vele röhögni. Fel is hívta nyomban,hogy márpedig jönni kell mert koncert lesz. A srác gondolkodott, majd bevállalta az utazgatással együtt járó zenekedvelést. Eljött a fellépés ideje ,de dobos az sajnos nem volt. Mi legyen? A régi zenésztárs beszervezte tanult kollégáját, aki szintén messze lakik a szegénylegényéktől, és elindult a SigNature X!

Azóta annyi változás történt a zenekar életében, hogy Gusztos Bence emberi és zenei okok miatt, kiszállt a zenekarból 2012 januárjában. Ez miatt pár hónapig a zenekar nem tudott tovább dolgozni.

Azonban 2012 júniusában csatlakozott Mácsai Milán, erősíteni a bandát énekesi fronton. Most újult erővel írjuk dalainkat. És készülünk hamarosan élőben is megmutatni magunkat.

 

Videók

  • Signature X - Végtelennek tűnő kép
  • Signature X - Megváltó

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Mácsai Milán
ének
Kardos "Diablo" Roland
billentyűsök
gitárok
Hunyadi "Hunyusz" Gábor
basszusgitár
Kovács "Bendáj" András
dob
Címkék: 
Signature X