Bejelentkezés

x
Search & Filters

Strange Patriots

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2011

További képek

Biográfia: 

Az együttes a 90-es években aktív, középiskolai Ellenzéki Kerekasztal tagjaiból állt össze újra 2011-ben. Annak idején elsősorban post-punkot játszottunk, keverve némi darkkal, illetve beat-tel.

Több neves zenekarral sikerült számos alkalommal koncerteznünk Szentesen, illetve környékén (Sziámi, Trottel, Kispál és a Borz, Nyers, Tankcsapda), emellett eljutottunk a debreceni Narancs Fesztiválra is, ahol a Kampec Doloresszel léptünk fel egy színpadon. A gyorsan és túl fiatalon jött siker kikezdte az akkor még tizenéves tagok közötti emberi kapcsolatokat, és az együttes feloszlott.

Közel két évtizedes szünet után, túllépve a krisztusi koron, immáron érett fejjel, az egykori együttes négy tagja közül hárman úgy gondoltuk, ismét hódolunk a közös zenélés örömének - új névvel, új gondolatokkal. Modern, kísérletező, gitárcentrikus, energikus muzsikát gyártunk, s azóta már többször sikerült újra színpadon is megmutatnunk mindezt az érdeklődőknek (Szentesen, Orosházán, Szegeden, illetve a pusztaottlakai Like Fest-en). Bárhová szívesen megyünk koncertezni, ahová hívnak bennünket.

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Pető Bálint
basszusgitár
ének
Péteri Tamás
gitár
Bálint Attila
dobok
ütőhangszerek