Bejelentkezés

x
Search & Filters

Supernem

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2002

További képek

Biográfia: 

A Supernem egy energikus rock and roll zenekar. A fiúkra 2002-ben figyelt fel a közönség a K-k-kétszer című daluk kapcsán. A csapat tagjai : Papp Szabolcs - bass, ének, Pulius Tibor - gitár, vokál és Mozsik Imre - dobok.

Mozsik Imre a Mester és tanítványaiban dobolt, majd Szabival együtt zenéltek az UP nevű zenekarban. Ezután csatlakozott hozzájuk Pulius Tibor (gitár). De sajnos a közös muzsikálás nem tartott sokáig a zenekar pár hónap alatt széthullott. A fiúk viszont úgy gondolták, hogy szerencsét próbálkoznak maguk, hármasban. Hosszas töprengés után kiválasztották maguknak a Supernem nevet. A zenéket, szövegeket maguk írják, stílusuknak az akrobatikus rock and roll nevezték meg.

A Hangosabban című nagylemez megjelenése után egy kis idő elteltével jött a következő maxi lemez, természetesen videoklippel együtt. Ez volt a "Rendőrsztori". Majd felkérték a zenekart egy művészfilm főcímdalának megírásához. Így született a Nincs mese című daluk, mely egyébként a film címe is lett.

Közben Szabi hétről hétre különböző különleges, extrém helyzetekben méri össze tudását, erejét, eszét Majkával a Cool Tv-n a Kontra című műsorban. És el is érkeztünk 2004 végéhez, amikor is a fiúk stúdióba vonultak, hogy elkészítsék második nagylemezüket: egy kis lemezzel (Számolj rám) rukkolt elő a zenekar, majd 2005 április 11-én kijött a "Tejfog".

Ezután indult a Tejfog-turné, melyen a Supernem az ország legjelentősebb klubjaiban adott koncerteket. 2005 augusztusa felé kérték meg Szabiékat, hogy egy magyar filmhez (Fej vagy írás).

2007 novemberéig kellett várni az új Supernem lemezre, amely a Nemde címet kapta.

Az együttes 2011-ig az eredeti felállásban zenélt, ekkor csatlakozott hozzájuk Kubányi Bálint billentyűs. Ezután jelent meg következő nagylemezük „ Tudományosfantasztikuspop” címmel.

Rendszeres fellépői a magyarországi rock kluboknak és fesztiváloknak.
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Papp Szabolcs
ének
basszusgitár
Pulius Tibor
gitár
vokál
Kubányi Bálint
billentyűsök
Mózsik Imre
dob