Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szupersztráda

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2012

További képek

Biográfia: 

A zenekar 2012 augusztusában alakult. Kezdetben Kovács Mihály (alapító, basszusgitáros, akkori énekes), Porczió Tibor (dobos) és Fekete Sándor (gitáros) alkották a zenekart. Fél év múlva csatlakozott a zenekarhoz Rozsnyói Balázs, mint énekes. A zenekar a 80-as éveket idéző  glam rock, hard rockot játszik. A saját számok magyar nyelven íródnak.

A zenekar megalakulása óta több nagyobb (Campus Fesztivál, Városrészi Utcabál) koncerten is túl van, köztük egy tehetségkutatón is, ahol harmadik helyezést sikerült elérniük. Legfőbb céljuk, hogy idővel egy ország szinten elismert zenekar válhasson belőlük. A kislemez felvételét és a videoklipet a Studio-iNside készítette.  A klipben 2 fő helyszín látható, a debreceni Nagyerdő és a zenekar próbatermeként szolgáló mélygarázs. A helyszínek választása nem volt véletlen, ugyanis Fekete Angyal c. szerzeményük e helyszíneken íródott.  

2013 szeptember elején megjelent a debreceni Szupersztráda zenekar bemutatkozó kislemeze "Fekete Angyal" címmel. A kislemez három dalt tartalmaz, "Tedd meg baby!", "Ördög leszek" és "Fekete Angyal".

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Rozsnyói Balázs
ének
Fekete Sándor
szólógitár
Kovács Mihály
basszusgitár
Porczió Tibor
dob