Bejelentkezés

x
Search & Filters

Wall Street

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1995

További képek

Biográfia: 

1995 nyarán a Tokaji Rock gyermekei táborban vettünk részt, ahol két számot rögzítettünk, amelyek felkerültek a Rock gyermekei válogatás kazettára, majd ősszel a Civil Cirkusszal együtt az Irigy Hónaljmirigy vendégeiként a Petőfi csarnokban léptünk fel.

1996-ban elkészítettük az első hatszámos kazettánkat magán kiadásban a Bikini stúdióban. A zenei anyag stílusát tekintve a dallamos hard rock, illettve metál vonal közé sorolható, már ha egyáltalán be kell sorolni valahová.

A kazetta bemutatónk az E-klub kisszínpadán a Junkies előtt zajlott. Az első kazetta a kritikusok megítélése szerint jóra sikerült (Metal Hammer: 8 pont [Max. 10]). Végül is az akkori sajtó szinte összes zenével foglalkozó újságában szerepeltünk.

A 1997-es évben tagcsere történt a dobokhoz Bánfalvi Sándor került. A folyamatos koncertezés mellet elkészült a második hatszámos kazettánk, amely már kissé erősebb vonalat képviselt.

Az újabb anyagról a START iroda gondozásában megjelent válogatásra felkerült az egyik számunk, olyan előadók számai közé, mint pl.:Hooligans, Agnus Dei.

Az ezt követő időszakban a zenekar bejárta az ország nagy részét. Olyan zenekarok előtt illettve társaságában játszottunk mint pl.: Black-Out, Carmen, P.mobil, Beatrice, Pokolgép, Omen, Pa Dö Dö, Nyers, Zanzibár, Love, Buldózer. Turnén szerepeltünk a Hooligans vendégeként, később a Junkies vendégeként.

A zenekarok közt igazán jó viszony alakult ki, amely a mai napig tart, így később is játszottunk vendégekként előttük. 1998 elején legnagyobb sajnálatunkra Bánfalvi Sándor dobosunk átigazolt a Neck Sprain zenekarba, helyére Sümegi Tamás került. Ezután néhány hónapig még koncerteztünk, azután a csapat úgy döntött egy kis pihenőt tart.

Végül is 2001 elején kezdtünk újra játszani, a doboknál Ilisz Csabával, aki teljesen beilleszkedett a csapatba, s elmondhatjuk megtaláltuk a nekünk való dobost. Elkészült 8-9 nóta, amelyek kb. felére még ének, és szöveg kell! Az újabb számokban zajokat, szintetizátor hangokat is használunk, a töményebb hangzás elérésére. Úgy érezzük sikerült modernebb, ugyanakkor mégis dallamos zenét kreálnunk, legalábbis az eddigi visszajelzések ezt igazolják. A zene erősen modern hangzású, bővítve egy HD-vel effekteket szintetizátorokat használunk. Feldolgozásokat is játszunk :Sunrise Avenue, Metallica, AC/DC, Europe, Guns 'N Roses, Cult, stb....

A 3.Főnyeremény album után sajnos Csaba távozott a zenekarból.Helyét Szepesi Tamás vette át.

2012 -től a dobok mögött Szilágyi Ede erősíti a csapatot.

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Gregus Miklós
ének
Mayer Ferenc
gitár
Tóvári Tibor
basszusgitár
Szilágyi Ede
dob