Bejelentkezés

x
Search & Filters

Wc-punkpír

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2004

További képek

Biográfia: 

A szegvári zenekar 2004 nyarán alakult, a Kosztolányi Konrád-ének, Szarvas Ferenc-gitár, Kalamusz Kornél-basszusgitár, Végh Csaba-dob felállásban. Egy éves működés után Csaba helyét Tóth Tibor vette át.

A kezdeti nehéz, "hangszerekkel ismerkedős" idők után, a zenekarnak lehetősége nyílt a dél-alföldi régió több szórakozóhelyén megmutatnia magát, ezek során szinte az összes jelentős hazai punk zenekar vendégeként felléphettek. Az együttes tagjai amolyan hobbiként tekintenek zenekarukra, amely néha visszaköszön állapotukra színpadra lépésükkor.

A zenekar célja, saját képességeihez és a stílus "követelményeihez" mérten igényes zenét csinálni és szórakoztatni, szórakozni, valamint átvészelni az olyan vészterhes időket, amikor szinte lehetelen olyan klubot találni, ahol egy olyan zenekar is felléphet, amely nem az aktuális popsztár dalait játsza.

2011-ben elkészítették Szegvár rising nevű demojukat és 2013-ra újabb kis manifesztum összeeszkábálását tervezik. A banda 2004 óta aktívan koncertezik.

Videók

  • Wc-punkpír - Kezdődik... (Full Album)

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Kosztolányi Konrád
ének
Szarvas Ferenc
gitár
Kalamusz Kornél
basszusgitár
Tóth Tibor
dob