Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bemutatkozik a Wasabi Kht.A Wasabi Kht. alterrock, pop, jazz és elektronika egyvelege. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitárossal), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben. A zenekar első klipes számát (Hol Halnak meg a galambok) illetve a Csodabogár című dalt számos rádió mellett az Mr2 Petőfi rádió is műsorára tűzi. Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a Carbonfools előtt, felléptek már számos fesztiválon (Pafe, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene), és egyéb rendezvényeken (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás, Szerencse Szombat).

A lassan 2 éves zenekar először lép fel a Sziget Fesztiválon, ahol 2 új számát is prezentálja („Aranyat Ér” és „Nem csak zakatol a szív”) a nagyérdeműnek. A Wasabi Kht. két női tagja, a főhősnő Nelli és a basszusgitáros Réka a Szigetes koncerten (is) Zoe Phobic ruhákban lépnek színpadra. A zenekar új klipje hamarosan napvilágot lát, az, hogy melyik számból, még titok.

 

Aki esetleg lecsúszna róluk a Szigeten, az bepótolhatja Pusztaottlakán, augusztus 17-én, a  Like Fesztivál Nagyszínpadán 18.00. órai kezdettel.