Bejelentkezés

x
Search & Filters

Children Of Bodom - Szerződés a Nuclear Blast-telA Children of Bodom a napokban írt alá egy egész világra (Japánra is) kiterjedő szerződést a Nuclear Blast Recordsszel. A zenekar a 15. évfordulójuk előtt egy egész évig tartó ünnepléssel tiszteleg, és már túl is vannak egy sikeres észak-amerikai turnén az ugyanehhez a kiadóhoz tartozó Eluveite együttes kíséretében. A Children of Bodom 2013-ra egy új stúdióalbumot tervezget.

A ’Holiday at Lake Bodom (15 Years of Wasted Youth)’ az elmúlt tizenöt évre visszatekintő különleges CD/DVD kompiláció, mely egy hét alatt közel 600 példányban kelt el az USA-ban. A lemezre az összes olyan CoB lemezről válogattak dalokat, melyekről a kritikusok is jó véleményen voltak: "Something Wild" (1997), "Hatebreeder" (1999), "Follow The Reaper" (2000), "Hate Crew Deathroll" (2003), "Are You Dead Yet?" (2005), "Blooddrunk" (2008) és "Relentless Reckless Forever" (2011).

Ezek mellett két újonnan felvett (és tagadhatatlanul szórakoztató) feldolgozás is hallható a lemezen, a borítófülekre pedig a Children of Bodom tagjai írtak rövid üzeneteket.  A DVD-melléklet tartalmazza a ‘Shovel Knockout’ videoklipjét, “páratlan felvételeket a turnéról és színfalak mögötti videókat a világ összes tájáról”.