Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mötley Crüe - Július 17-én jön a ‘Sex’ című kislemezJúlius 17-én eljön az ideje, hogy “szexeljünk” a Mötley Crüe-vel! Ugyanis hivatalosan ekkor jelenik meg az együttes ‘Sex’ című kislemeze.

A Blabbermouth híradása szerint a dal már a kitűzött dátum előtt, július 13-án elstartol a SiriusXM rádión. Ezért javasoljuk, hogy mindkét napot karikázzátok be a naptárban, hogy aztán meghallgathassátok, élvezhessétek és később megvásároljátok a ‘Sex’-et. (Még mindig a dalról beszélünk!)

A Mötley Crüe hírhedt Las Vegasi tartózkodásuk alatt írta meg a dalt, majd a dobos Tommy Lee stúdiójában, a kaliforniai The Atriumban vették lemezre. Nikki Sixx basszusgitáros így nyilatkozott munkájukról a dal befejezése után: “Úgy hangzik, mintha az első lemezünkről származna.” Ha Nikki nem téved, és a dal valóban a legkorábbi Crüe hangzásra fog hasonlítani, akkor a hard rock rajongók bizony kapkodni fognak a ‘Sex’ után.

A dal még épp időben megjelenik a nagy turné kezdete előtt, ahol a Crüe a Kiss társaságában fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. A 2012-es év egyik legtürelmetlenebbül várt fellépéssorozata július 20-án indítja motorjait, úgyhogy a Mötley Crüe valószínűleg remek hónapnak néz elébe.

A ’Sex’ a megújult Crüe első újdonsága a 2008-as ’Saints of Los Angeles’ óta.

A Mötley Crüe zenekari profilja megtekinthető itt: http://www.rockbook.hu/node/473

Üzenet

    coolt16 cs, 2012/07/05 - 21:03
    <p>Jöhet, jöhet!</p>