Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy Osbourne szerint az új Black Sabbath albumnak „sátáni blues” íze van

A legendás heavy metal zenekar, a Black Sabbath júniusban, a Vertigo és a Universal kiadók segítségével fogja megjelentetni várva várt „13” című lemezét. (Az USA-n kívül  minden egyéb országban a Vertigo egyedül adja ki.)

Osbourne, Tony Iommi (gitár) és Geezer Butler (basszus) elsősorban Los Angelesben vették fel az albumot Rick Rubin producer segítségével. Már tudjuk, hogy a dallistán olyan címek is szerepelnek, mint ’God Is Dead’, ’End of the Beginning’ és ’Age of Reason’, melyek közül az utóbbi kettő több mint 8 perc hosszú lesz.

Rubin a következőt mondta a Rollingstone.com riporterének: „Olyan albumot akartam készíteni velük, amely megállja a helyét az első négy lemez mellett. Az első albumuk nem volt teljes mértékig heavy metal, mert észre lehetett venni rajta a jazz hatását – ezt is akarták elérni, na meg persze az élőben tapasztalható intenzitásukat.”

Osbourne maga „sátáni blues”-ként jellemezte az új albumot, és több helyen is beszámolt a provokatív címmel ellátott ’God Is Dead’ szám részleteiről is.

Címkék: 
black sabbath