Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service Akusztikus

 
Város: 
Budapest 7. kerület
Időpont: 
2014. augusztus 07. csütörtök, 20:30
Belépő: 
Free

A Room Service band ismét akusztikus fellépéssel örvendezteti meg azokat, akik szeretnék Bryan Adams dalait egy meghittebb, bensőségesebb koncerten élvezni. Augusztus 7-én az Old Man’s Pubban lépnek fel. Belépő nem lesz, zenei élmény viszont annál inkább!

 

Egy akusztikus koncert mindig különleges élmény – teljesen más, mint egy zsúfolt koncertteremben együtt tombolni rajongók ezreivel. Tudja ezt jól a Room Service band frontembere, Csákvári Laca és a zenekarvezető, Balikó Tamás is, ezért időről időre akusztikus koncerteken is elhozzák a zenerajongóknak Bryan Adams legjobb és legnépszerűbb dalait. Illetve nem csak ezeket – legközelebb augusztus 7-én, az Old Man’s Pubban lépnek fel.

 

„A kanadai énekes zenéi mellett az én saját dalaim közül is eljátszunk majd néhányat, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a közönség egy még változatosabb zenei palettáról válogathasson kedvenceket. Ezért ez egy kicsit más élmény lesz annak, aki eddig teljes zenekaros koncerteken látott, hallott minket. Az akusztikus koncertek tényleg mindig bensőségesebbek, és ez a mi fellépéseinken sincs másképp” – fogalmazott Csákvári Laca a közelgő koncert kapcsán.

 

A frontember által is emlegetett színes repertoárban biztosan helyet kap többek közt a Heaven, a Summer of 69 vagy a Back To You. Csákvári Laca dalai közül pedig hallható lesz példáu a Valahol, vagy a Nyulak és farkasok című, már közönség-kedvencnek számító dal.

 

A frontember szokásához híven énekesként és gitárosként áll majd a mikrofon mögött, Balikó Tamás zenekarvezető pedig gitáron és zongorán kíséri. Ebben a formációban lehetőségük nyílik a „teljes zenekaros” Room Service bulikon nem játszott dalok előadására is, mint például a Not Romeo, Not Juliet, vagy a Have You Ever Really Loved A Woman. Illetve ezeken a kisebb, barátságosabb rendezvényeken még több lehetőségük adódik a közönséggel való kapcsolatteremtésre, amit az énekes és a zenekarvezető is mindig nagyon vár.

 

A Room Service akusztikus Bryan Adams estje augusztus 7-én, 20:30-kor kezdődik az Old Man’s Pubban. A belépés ingyenes.

 

 

További, naprakész infók a Room Service Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460

A zenekar megújult honlapján: http://bryanadamstribute.hu/

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/336215149863344/

Címkék: 
room service akusztikus
Room Service
Bryan Adams
zenekar
zene
koncert
budapesti koncert
tribute
unplugged
akusztikus
Csákvári László