Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Paradise Lost - ’Honesty In Death’A Paradise Lost új albuma, a ’Tragic Idol’ az USA-ban kb. 900 példányban kelt el a kiadást követő első héten. A CD a 32. helyről startolt a Top New Artist Albums (Heatseekers) charton, amely az új és fejlődésben lévő előadók legtöbbet eladott lemezeit listázza, „alternatív versenyt” biztosítva ezáltal azoknak, akiknek még nem sikerült a Billboard 200 chart felső százába betörni.

A ’Tragic Idol’ Amerikában a Century Media Records jóvoltából április 24-én, azaz az internacionális megjelenést követő napon jelent meg. A lemezt részben a lincolnshire-i The Chapel Studios-ban vették fel, borítótervét pedig a párizsi származású Valnoir készítette, aki korábban már a Morbid Angel, a Laibach, az Ulver és a Watain együttesekkel is dolgozott.

A Paradise Lost új videoklipje az Egyesült Királyságban készült Matt Green rendezése alapján. Green korábban már levezényelte a ’Cathedrals of Dead’ című videoklip forgatását is, amely Greg Mackintosh death metalt játszó mellékprojectje, a Vallenfyre dalához készült.