Bejelentkezés

x
Search & Filters

Queensryche - Az új felállás lép fel a minnesotai Halfway JambenA Queensryche tagjai, Michael Wilton, Eddie Jackson, Scott Rockenfield és Parker Lundgren június 20-án bejelentették, hogy magára hagyják Geoff Tate énekest, s helyére Todd La Torre-t veszik fel a Crimson Glory-ból. Az új Queensryche csapat Seattle-ben már két sikeres fellépésen van túl, méghozzá Rising West név alatt.

A Rollingstone.com nemrégiben megkérdezte az egykori tagokat, hogy tudnak-e majd Queensryche néven koncertezni, amíg a pereskedés az együttes neve fölött végleg el nem simul, mire Tate így reagált: „Hát egyáltalán nem lenne szabad. Ebben a szituációban szerintem valamennyien ballépéseket csinálnak. Ha vita van arról, hogy ki a zenekar tagja és ki nem, vagy, hogy kinek van joga felhasználni a banda nevét, az ilyesmit mindenképpen azelőtt kellene megbeszélni, hogy valaki Queensryche néven hirdet koncertet.”

Az énekes azt is hozzátette, hogy „Sajnos muszáj peres ügybe keverednem velük, annak ellenére, hogy a hátam közepére kívánom az egész vitát. Új lemezeket akarok csinálni, turnézni akarok, meg kreatív életet élni, ahelyett, hogy visszahúzna valami jogi kavarodás. De hát istenem, ők vittek rá erre. Nincs más választásom. Nem adhatom fel egyszerűen az egész életművemet, hogy nesze, vigyétek. Ezek az én ötleteim, az én elképzeléseim, az én életem voltak, amiket a zenében hallasz. Ezek meg fogják magukat és odaadják a számokat valami jöttmentnek, hogy tessék, énekeld?”