Bejelentkezés

x
Search & Filters

Alcatraz Music Club

Cím: 
1072 Budapest, Három gúnár utca 1.

Képek: 

Bemutatkozás: 

Az Alcatraz étterem a belvárosi éjszaka új színfoltjaként 1999 decemberében nyitotta meg kapuit. Látványos belsőépítészeti megoldásai különleges hangulatot eredményeztek. Az étterem a hírhedt amerikai börtönsziget létesítményeit idézi; a zuhanyzó, a cellasor, a börtönigazgató irodája vagy Al Capone luxuscellája eredeti képek és leírások alapján készültek.

A klub a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására alkalmas, amelyek sikerét professzionális technikai háttér biztosítja. Számos állófogadás, sajtótájékoztató vagy nagy sikerű vállalati buli fűződik az Alcatraz 10 éves történetéhez.

Hétfőtől vasárnapig, minden este, Magyarország legjobb klubzenekarai lépnek fel a funky, az R&b, a dance műfajából. A hazai előadók mellett, rendszeresen vendégszerepelnek az Alcatraz színpadán nemzetközileg ismert és elismert sztárok is (néhány név a közelmúltból: Caramel, Back2 Black, Éliás Jr, Zsola, Groovehouse, Majka, stb.).

A 200 főt befogadó étterem két részre különül el. A hátsó rész - ahol a cellasor és a különtermek találhatóak - nyugalmas, hangulatos vacsorázóhely. Az itt helyet foglalók zártláncú tv-adáson követhetik a színpadon zajló eseményeket, és a hangerőt tetszésük szerint szabályozhatják.

A mozgalmasabb szórakozásra vágyó vendégeinknek az első részt ajánljuk, ahol a színpadon fellépő zenekarok műsora után a hét majdnem minden napján ismert dj-k gondoskodnak a hangulatról.
Nemzetközi és magyaros ételspecialitásokkal, és bőséges koktélkínálattal várjuk Önöket. Csoportok számára különtermet biztosítunk.

Éttermünk 10 éves tapasztalatát felhasználva és ezt kamatoztatva vállaljuk különböző rendezvények színvonalas lebonyolítását:
- koncertek
- céges rendezvények
- születésnapi partik
- egyetemi bulik
- sajtótájékoztatók
- bálok
- legény és lánybúcsúk

Éttermünk 220 fő ülőhellyel rendelkezik állófogadást 400 főig tudunk vállalni, ezenkívül lehetőség van:
100 fő elszeparált szórakozására,
15 fő különteremben való elhelyezésére (börtönigazgató szoba), illetve
20-22 fő különteremben való bulizására (Al Capone rész).
 
Kedves vendégeink számára különböző lehetőségeket ajánlunk a rendezvények lebonyolításhoz:
- étlapról történő fogyasztás
- svédasztal
- menü
- italcsomagok
- kanapék (falatkák)

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon