Bejelentkezés

x
Search & Filters

Accept - Herman Frank gitáros és Stefan Schwarzmann dobos útjai elváltak a zenekartólA legendás német metálbanda két zenekari tagtól is megvált: a gitáros Herman Frank és a dobos Stefan Schwarzmann útjai elváltak. A zenekar nyilatkozata így szól:

„Mindkettőjüktől barátokként válunk el. Szeretnénk megköszönni Herman Frank gitárosnak és a dobos Stefan Schwarzmannak, hogy az elmúlt, több mint négy évet velünk töltötték, bármikor ott voltak, amikor kellett, és nagyon jó bulikat csináltunk együtt. Mi és a rajongók is tudtuk, hogy nekik megvan a saját karrierjük és egyszer csak bele fogunk futni valamilyen ütemezési, vagy szervezési problémába. Herman és Stefan most a saját zenekarukkal, a Panzerrel készen állnak arra, hogy az új lemezükkel bevegyék a világot. Barátokként váltunk el, és semmi mást nem tudok nekik kívánni, csak sikert!

 Mi magunk is készülünk a 2015-ös évre – méghozzá egy újabb kőkemény turnéval! Engedjétek meg, hogy ismét megköszönjük szerte a világon a rajongóknak a hatalmas támogatást és ezt a fantasztikus 2014-es évet!

 


 
Címkék: 
accept
Stefan Schwarzmann
Herman Frank