Bejelentkezés

x
Search & Filters

Csákvári Laca És Csiki-Martinkó Duó

 
Város: 
Budapest
Helyszín: 
Fogas Ház
Időpont: 
2014. október 06. hétfő, 20:00
Belépő: 
Free

Szeretnéd, ha a heted érzelmes, lélekmelengető, vidám és dallamos zenékkel indulna? Akkor ne hagyd ki október 6-án Csákvári Laca és a Csiki Andris – Martinkó Gábor duó koncertjét a Fogas Házban. Belépő nem lesz, a jó hangulat viszont garantált!

 

Ha voltál már Csákvári Laca és a Csiki-Martinkó duó koncertjén, akkor biztosan tudod, hogy a jó hangulat és a remek szórakozás mellett szuper zenei élményre is számíthatsz. Ezt legközelebb október 6-án, este 8 órától élheted át, méghozzá egy ingyenes koncerten, a Fogas Házban.

 

Csákvári Laca a tőle megszokott magas zenei színvonalon hozza majd Bryan Adams legnagyobb és legnépszerűbb slágereit, mint például a Summer of 69, a Back To You, a Not Romeo, Not Juliet, vagy a Have You Ever Really Loved a Woman című dalokat. De az este zenei kínálatában saját dalai közül is jó néhány felcsendül majd, többek közt a Valahol, és a már nagy közönség-kedvencnek számító, dallamos, szókimondó „Nyulak és Farkasok”.

 

Az este színvonalát emeli két vendégelőadő, Csiki Andris és Martinkó Gábor fellépése, akik egyedi, kellemes hangzású dalaikkal mosolyt csalnak a közönség arcára. Tőlük szinte biztos, hogy az első dalok között hallhatjuk majd a közönség egyik kedvencét, a „Kövér leszek és kívánatos” című dalt.

 

A koncert október 6-án, hétfőn este 8 után kezdődik a Fogas Házban. Belépő nincs!

 

További infók: www.fogashaz.hu

És a koncert Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/events/356869094463176/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming&sid_reminder=199113940813217792

Asztalfoglalás: +36 1 783 8820 (16 órától hívható) és info@fogashaz.hu

 

 

Címkék: 
Csákvári Laca és Csiki-Martinkó duó
Csákvári Laca
Bryan Adams
Room Service
zene
koncert
Fogas Ház
Csiki Andris
Martinkó Gábor
dallam
zenei világ