Bejelentkezés

x
Search & Filters

Amikor az Ugly Kid Joe frontembere zoknit kapott Eddie Van Halen-től



Az Ugly Kid Joe frontembere, Whitfield Crane a Life In The Stocks podcast vendége volt, ahol egy 90-es évekbeli sztorit is felidézett, amikor a Bon Jovi-val és a Van Halen-nel turnéztak, az egyik koncert előtt pedig kapott egy pár zoknit Eddie Van Halen-től.
 
"Az az 1995-ös Európa-turné fantasztikus volt. Futballstadionokban léptünk fel. A legtöbb állomáson mi, a Van Halen és a Bon Jovi játszott, az emberek pedig főleg utóbbi miatt vettek jegyet a koncertekre. Nyilvánvaló, hogy magunktól sosem tölthettünk volna meg ekkora helyszíneket, úgyhogy Jon tök jó fej volt, amiért elvitt magunkkal minket. Tudni kell, hogy egy turnén igazából elég könnyű bármit beszerezni. Simán lehet venni cukorkát, sört, kenyeret, vegán kaját, vagy amit csak akarsz, a tiszta ruha és azon belül is a zokni viszont óriási kincs. Nem viccelek. Ha eljutok oda, hogy már undorodom magamtól, elég csak felhúznom egy pár tiszta zoknit és máris sokkal jobb lesz minden.
 
 
Persze azt is hozzá kell tennem, hogy ez csak nálam volt ennyire kardinális kérdés, a többiek igazából leszarták, én viszont még a riderbe is beleírtam, hogy tiszta zoknikat szeretnék, de a backstage-ben aztán nem volt egy szál sem, úgyhogy totál kiakadtam, és mindenkinek arról panaszkodtam, hogy nem hiszem el, hogy ezek a rohadékok nem voltak képesek egy kibaszott zoknit keríteni. A Rock Am Ring és a Rock Im Park fesztiválon játszottunk, ahol együtt lógtak a különböző zenekarok tagjai. Eddie is ott volt a tesójával és éppen a gitárján pötyögött valamit, amikor meghallotta, hogy dühös vagyok. Megkérdezte, mi a baj, én pedig kifakadtam, hogy a többieket már az őrületbe kergetem ezzel, de engem akkor is kurvára zavar, hogy sehol sincs egy rohadt zokni, hiába kértem még a riderben is. Eddie erre felült az asztalra, lerúgta a cipőjét, majd lehúzta a zokniját és a kezembe nyomta. Levettem a cipőmet, felhúztam Eddie Van Halen zokniját, aztán irány a színpad és mehetett a koncert."
 
Eddie Van Halen