Bejelentkezés

x
Search & Filters

Angertea - Megérkezett a 'Decay' című új dalszöveges videó, és Migi kisfia: Olivér

Megjelent egy új Angertea lyric videó a tavalyi „Nr. 4: Songs Exhaled” lemez Decay dalához! A videót, amely több klipjük rendezőjének, Kocsis Attilának kiváló munkája, egyfajta felvezetésnek szánják a következő hivatalos klipjükhöz, amit az „A for Afrodita” dalhoz fognak forgatni októberben!

A „Decay” a lemez legsúlyosabb dala, de maga a dalszöveg az album leglazább-legviccesebb témája! Az énekes/gitáros Gergőnek egy csúnya gyulladás következtében volt egy kis rutinműtétje az egyik szemhéján, de ő annyira fél a tűtől, meg az orvosoktól, hogy bár hősiesen állta a műtétet, előtte a dalszöveg hisztérikus gondolatai jártak a fejében! :) Aztán sikerült is a lehető legbetegebb üvöltéseket-sikolyokat feltolni a lemezfelvétel folyamán, méltán felidézve a parázás állapotát! A "Decay' című videó itt tekinthető meg:

 

 

Közben olyan nagyon jó hírünk is van, hogy szombaton megszületett a basszusgitáros Miguel gyermeke, Olivér! Ő az első baba az Angertea családban! Most van egy kis leállás koncertfronton, szóval az Angertea tavaszig nem játszik élőben, de onnantól tolják tovább, amit kell!

 

Itt pedig a pár hetes 'Migi baba': Peralta Olivér

 Üdv mindenkinek!

Angertea

 

Korábbi interjúink itt és itt olvashatóak!www.angertea.com

www.facebook.com/angerteahun

angertea@gmail.com

Címkék: 
angertea