Bejelentkezés

x
Search & Filters

Grand Mexican Warlock, Angertea és Real Lies csütörtökön, a szegedi Rongyban

Remek kis rock/metal estnek ígérkezik október 16-a a szegedi Rongy kocsmában. Három mainstream-nek éppen nem mondható zenekar teszi tiszteletét a Tisza-parti város első számú élőzenés szórakozóhelyén. Fellép a szegedi Real Lies, Budapestreől a Grand Mexican Warlovk, valamint a nagymágocsi Angertea.

Angertea

A közel 20 éves experimentális-grunge-metal banda ezidáig 4 nagylemezt és számos EP-t jelentetett meg, olyan neves közreműködőkkel kiegészülve, mint Neil Kernon vagy Bill Gould. Az új lemezzel elnyerték a 8. Hungarian Metal Awards/Hang Súly 2012 legjobb albuma díját. Emellett az ország szinte minden szögletében és az összes nagyobb fesztiválon is játszottak már. Most a Rongyon a sor!

www.facebook.com/angerteahun

 Grand Mexican Warlock

A márciusban második - Fonogram-díjra is jelölt - Hell Sweet Hell című nagylemezével jelentkező Grand Mexican Warlock az év hátralévő részében mindössze néhány koncertet ad. Terveik szerint hosszabb időre visszavonulnak az új GMW album munkálatainak érdekében, így aki bírja, amit a banda zeneileg oly kiválóan képvisel, semmiképp se maradjon otthon!

www.facebook.com/grandmexicanwarlock

 Real Lies

A szegedi Real Lies zenekar 2005 óta van jelen a hazai underground rockzenei életében. A korábban elszállós disszonanciákkal és kemény progresszív témákkal dolgozó együttes mára már elsősorban a modern rock és pszichedelikus rock zene kedvelői számára nyújt újdonságot a 2014 augusztusában, MamaZone kiadó gondozásában megjelent „9” című nagylemezével.

www.facebook.com/realliesband

 

 

kapunyitás 20:00
jegyár 600 Ft.-


A változtatás jogát fenntartjuk!

Asztalfoglalás: 06-30/844-8208

www.facebook.com/rongykocsma
www.instagram.com/rongykocsma
www.rongykocsma.hu

 

Címkék: 
angertea
Grand Mexican Warlock
Real Lies