Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az Imperium új albuma remekül kombinálja a hard rock és a dallamos metal elemeit



Az Imperium a Strike dobos Mika Brushane által életre hozott speciális formáció, szóló projekt. Mika 1981 óta játszik dobokon és ütős hangszereken, számos együttesben megfordult, játszott jazzt, metalt, különféle műfajokra írt számokat, így nem számít meglepetésnek, hogy az Imperium lemezén a dalokban jó érzékkel ötvöződnek a zenei stílusok! Az Imperium zenéje remekül kombinálja a hard rock és a dallamos metal elemeit és jó adagban tartalmaz 1980-as évek beli hangzást.

A szóló projekt 2012-ben alakult meg, amikor Mika dalokat komponált az új Strike albumhoz és azt tapasztalta, hogy jóval több dalt alkotott, mint amennyire a kiadványhoz szükség lenne.

 

 

Ezeket a dalokat az Imperium Dreamhunter albumára tette fel, Mika szerezte a zenét és ő írta a szövegeket is, továbbá ő dobol, basszus gitározik, billentyűzik és ő énekli fel a háttér vokálokat is.

A szóló éneket és gitártémákat rendkívül tehetséges fiatal zenészek oldják meg, kik a Finn metal/rock színről lettek kiválasztva. A poszt-produkciós munkákat, Erkka Korhonen (mixelés - Urban Tale, Northern Kings, Ari Koivunen, Raskasta Joulua) és a legendás Mika Jussila (maszterizálás - Nightwish, Children of bodom, Stratovarius, HIM… etc.) készítette. A felvételek Mika vezetésével 2012-2015 között  a saját tulajdonát képező Groovehouse stúdióban (Vantaa, Finnország) lettek rögzítve.

 

 

Az album dallistája:

01. Dreamhunter
02. Heaven is falling
03. Wasted Years
04. Always Forever
05. Fire & Ice
06. There will be Light
07. 80’s Love Song (a.k.a. Angel Eyes)
08. Reach For The Stars
09. Starlight
10. Victory
11. Finem Vocationem  

 

Az album Dreamhunter címmel március 18-án jelenik meg az Aor Heaven kiadó gondozásában!