Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dave Mustaine elismerte, hogy már nehezen énekel ki bizonyos hangokat



Idén ünnepli fennállása 40. évfordulóját a Megadeth, az ausztrál Heavy riportere pedig arra volt kíváncsi, hogy van-e olyasmi, ami évtizedekkel ezelőtt még gond nélkül ment a banda frontemberének, Dave Mustaine-nek, de most már nem igazán.
 
"Nem is tudom, hogy van-e bármi ilyesmi... talán csak az, hogy egy bizonyos hangmagasságot már nem tudok kiénekelni, mert műtötték a nyakamat, a gerincembe pedig egy fémlemez került emiatt. A történtek után igazából az is kész csoda, hogy az égiek még egyáltalán engedik, hogy továbbra is azt csináljam, amit szeretek, de nem akarok áldozatszerepben tetszelegni, utálom, amikor valaki ezt teszi, úgyhogy nem is kezdem részletezni a sérüléseimet.
 

 
A lényeg, hogy most remekül érzem magam és nem hiszem, hogy van bármi is, amire ne lennék képes. Igaz, repülőgépekből már nem ugrálok ki egy ideje, egyrészt a fémlemez miatt, másrészt pedig azért, mert ahogy azt néhányan már talán tudják, hamarosan nagypapa leszek, ugyanis Justis fiamék gyermeket várnak. Akkor hagytam abba az ejtőernyőzést, amikor a nejem várandós volt Justis-szal, úgyhogy ezt igazából már elég régóta nem csinálom, de azért így is sikerült összeszednem jó néhány sérülést és csonttörést, például egy lovaspólózás alkalmával. Tudni kell, hogy lövésem sincs a lovaspólóról, de a feleségem egyszer rávett, hogy szálljak be, aminek csigolyatörés lett a vége. Most erre mit mondjak? A szerelem őrült dolgokra készteti az embert."