Bejelentkezés

x
Search & Filters

David Ellefson: "Dave Mustaine-nel a szöges ellentétei vagyunk egymásnak"



David Ellefson a Metal Hammer-nek adott interjút, amelyben szóba került Dave Mustaine is, akivel a basszusgitáros szerint egymás szöges ellentétei és azt is megjegyezte, hogy a Megadeth frontembere sokat változott az évek során.
 
"Annak idején az volt az első benyomásom Dave-ről, hogy nagyon magabiztos és nem hagyja, hogy bárki is szórakozzon vele, mert már gyerekkorától kezdve megtanult küzdeni. A szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Nekem szükségem volt valakire, akivel átverekedhetjük magunkat Hollywood és a zeneipar szarságain, Dave mellé pedig kellett valaki, aki finomabb módszerekkel is el tudja simítani a dolgokat.
 
Nem beszéltünk egymással, mióta 2021-ben kikerültem a zenekarból. Nem keresett azóta. Az interjúkban is ritkábban mesélek már róla. A vicces sztorikat örömmel felidézem, de a többiről nem szívesen beszélek, mert az az ember, akit ismertem és szerettem, teljesen más volt, mint amilyen Dave manapság."
 
David Ellefson március 5-én az Analog Music Hall-ban lép el Bass Warrior című turnéjának keretén belül, a Megadeth pedig június 9-én koncertezik a Barba Negrában.