Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dögös videóval debütált a HolyChicks 'Félúton' című vadiúj száma



A HolyChicks zenekart az ország egyik legvagányabb csajbandájaként tartják számon, amire a most megjelenő klipes dallal még inkább ráerősítettek.
 
A HolyChicks legutóbb decemberben jelentkezett új videóval, ami a Nélkülünk, bennünk című EP-jük címadó track-jéhez készült. Akkor egy frappáns történetben mesélték az elengedés művészetéről, a kisfilm központjában egy zseniális párossal: Baradlay Viktorral és kutyájával. A zenészeknek a Nélkülünk, bennünkben szerepként csak villanásnyi cameók jutottak, de ezt a Félútonnal teljes mértékben kiegyenlítették.
 
A Félútonhoz egy egyszerű, mégis dinamikus image klipet álmodtak meg Makk Vatával, akivel az elmúlt pár évben többször is dolgoztak együtt, például a Túltoláson, a Filmszakadáson vagy a Most nézheteden. A hanganyag felvételében, keverésében és masterelésében ezúttal is Barabás Dávid működött közre.
 
 
Talán nem meglepő fordulat, de a bandát legközelebb a 7. Dáma Lármán (bővebben itt) lehet majd elcsípni élőben március 29-én a Barba Negrában. 
 
Ezen a koncertsorozaton a női zenészek egyszerre örvendeztetik meg a közönséget és tombolnak ők maguk is egy óriásit!
 
2024.03.29. - 7. Dáma Lárma, Barba Negra Blue Stage
Budapest, Szállító utca 6.
 
Menetrend:
 
19:00 Kapunyitás
20:30 Kezdés
 
 
– 2024Ft – elővételben.
– 3499Ft – a koncert napján.
 
Hölgyek, valamint a XI. és XXI. kerületi lakosok részére lakcímkártya felmutatásával 19:00 és 20:00 óra között – a szabad kapacitás erejéig – ingyenes a belépés.
 
(A korábban megváltott 999 Ft-os Regisztrációs jegy a rendezvény napján 19:00 és 20:00 között jogosít belépésre. A 20:00 után érkezők 2500 Ft-os különbözeti belépőjegy váltásával látogathatják a rendezvényt.)
 
További infó az eseményben és a Dáma Lárma oldalán.