Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egy ember életét vesztette a Suicidal Tendencies koncertje utánIsmét egy szomorú hírről kell beszámolnunk. Egy huszonnyolc éves férfi vesztette életét, miután egy koncerten balesetet szenvedett január 22-én a szülővárosában, a svájci Solothurn-ben. A férfi - akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra - a Suicidal Tendencies “Persistence Tour” elnevezésű turnéjának egyik koncertjén ment fel a színpadra "stage dive"-olni a Kulturfabrik Kofmehl-ben, a tömeg azonban nem kapta el, így a földre zuhant.

“Egy biztonsági ember azonnal reagált az eseményre; a fiatalember segítségére sietett, és a mentőcsapatunk is rögtön ott termett, majd úgy ítélték meg, hogy a sérültet sürgősen kórházba kell szállítani" - nyilatkozta Pipop Kofmehl, aki szintén pillanatok alatt a baleset helyszínére ért.

Sajnálatos módon azonban a berni egyetemi kórházban a fiatal férfi epilepsziás rohamot kapott, és két nappal később elhunyt. "Kimondhatatlan szomorúsággal tölt el bennünket ez az eset"- tette még hozzá Kofmehl, majd így fejezte be: "Ez az egész dolog olyan nagyon tragikus!"

 

Suicidal Tendencies - How Will I Laugh Tomorrow

 


 
Címkék: 
Suicidal Tendencies